Skor Keterlibatan Sosial

Umume para pemasar ngerti pentinge nggunakake media sosial kanggo komunikasi karo pelanggan, nggawe kesadaran merek lan ngasilake petunjuk, nanging akeh perusahaan sing isih perjuangan. Kepiye sampeyan nggawe prospek ing level pribadi, nampilake nilai perusahaan lan pungkasane dadi pelanggan? Kanggo bisnis, ora ana regane yen duwe ewonan pengikut Twitter yen ora ana sing tuku. Sampeyan bisa ngukur asil lan gampang ngenali apa sing sampeyan lakoni