Analitik Data Besar Apa sing Penting kanggo DSP

Analisis data gedhe wis dadi landhesane skema pemasaran lan adtech sing efektif sajrone pirang-pirang taun. Kanthi statistik kanggo nggawe cadangan efektivitas analitik data amba, iku gampang dilamar ing perusahaan sampeyan, lan bisa uga nggawe sampeyan katon apik amarga dadi sing menehi saran. Analitik data amba mriksa data sing akeh (kaya sing diarani jeneng) lan ngidini para paneliti nggunakake data kasebut