Kesepakatan Anyar Anyar saka Pemasaran Influencer - karo Conto

Aku kudu miwiti kanthi ujar aja kantun Douglas Karrpresentasi babagan pemasaran influencer ing Social Media Marketing World! Apa sing diarani Marketing Influencer? Sejatine, tegese wong sing duwe pengaruh, blogger utawa selebriti sing duwe pengaruh penting kanggo promosi merek sampeyan ing akun online pribadi. Luwih becik dheweke bakal nindakake kanthi gratis, nanging kasunyatane sampeyan mbayar kanggo main. Iki minangka pasar sing saya akeh lan ngasilake bisa ngasilake merek sampeyan nalika diaktifake