Martech Zone Aplikasi

Martech Zone Aplikasi minangka koleksi alat adhedhasar web cilik, aplikasi lan kalkulator adhedhasar web sing diwenehake gratis kanggo para pemasar supaya bisa nulungi kerja saben dina.

  • Apa Rekor SPF? Kepiye Kerangka Kebijakan Pangirim Mungkasi Phishing

    Apa Rekor SPF? Kepiye Kerangka Kebijakan Pangirim Kanggo Mungkasi Email Phishing?

    Rincian lan panjelasan babagan cara kerja rekaman SPF dijelasake ing ngisor pembangun Rekam SPF. SPF Record Builder Punika formulir sing bisa digunakake kanggo nggawe rekaman TXT dhewe kanggo ditambahake menyang domain utawa subdomain sing sampeyan ngirim email. SPF Record Builder CATETAN: Kita ora nyimpen entri sing dikirim saka formulir iki; Nanging, nilai…

  • Ngonversi Hex menyang RGB utawa Ngonversi RGB / RGBA menyang Warna Hexidecimal

    Ngonversi Warna Hex, RGB, lan RGBA

    Iki minangka alat sing gampang kanggo ngowahi warna heksadesimal dadi nilai RGB utawa RGBA utawa kosok balene. Yen sampeyan ngowahi hex menyang RGB, Ketik nilai hex minangka #000 utawa #000000. Yen sampeyan ngowahi RGB dadi hex, ketik nilai RGB minangka rgb(0,0,0) utawa rgba(0,0,0,0.1). Aku uga bali jeneng umum kanggo werna. Hex menyang RGB lan…

  • Temokake Alamat IPku (IPv4 lan IPv6)

    Apa Alamat IP Kula? Lan Cara Ngecualekake saka Google Analytics

    IPv4: . IPv6: . Apa Alamat IP? IP minangka standar sing nemtokake cara piranti ing jaringan komunikasi karo siji liyane nggunakake alamat numerik. IPv4 minangka versi asli saka Internet Protocol, sing pisanan dikembangake ing taun 1970-an. Iki nggunakake alamat 32-bit, sing ngidini total udakara 4.3 milyar alamat unik. IPv4 yaiku…

  • Ngonversi CSV dadi Baris utawa Kolom dadi CSV

    Ngonversi Larik menyang CSV utawa CSV dadi Larik

    Data Hasil Sumber Data Ngonversi Larik menyang CSV Ngonversi CSV dadi Larik Salin Asil Cara Gunakake Alat Online Iki Ora bakal gagal yen saben-saben aku nggarap kanggo mindhah data saka siji sistem menyang sistem liyane nggunakake kolom area teks, dataku salah format. . Sawetara sistem pengin kabeh nilai ing nilai sing dipisahake koma (CSV) kaya iki: nilai1,…

  • Kalkulator ROI Kampanye Pemasaran

    Kalkulator: Cara Ngetung Akurat Kampanye Pemasaran Return on Investment (ROI)

    Kampanye ROI Kalkulator Hasil Kampanye Beban Kampanye Langsung * $ Beban khusus kanggo kampanye. Revenue Kampanye Langsung * $ Revenue sing bisa diatribusikan dening kampanye. Pendapatan Kampanye Ora Langsung * $ Pendapatan taunan tambahan, yen ana. Biaya Platform Biaya Platform Tahunan * $ Lisensi lan dhukungan platform tahunan. Kampanye Tahunan Dikirim * Kampanye dikirim ing platform saben taun. Beban Gaji Gaji Tahunan *…

  • Generator Sandi sing Aman

    Cara Nggawe Sandi Aman (Lan Iki Generator Kita)

    Nalika sampeyan mbukak kaca iki, Martech Zone digawe sandi unik kanggo sampeyan: Carane Nggawe Sandi Ana 5 karakteristik unik saka sandi kuwat: Length – Sampeyan bakal pengin tansah duwe sandi sing paling 12 karakter. Kasus Campuran - Sampeyan pengin nyakup karakter huruf gedhe lan cilik ing saindenging. Angka - Sampeyan pengin…

  • Dhaptar Priksa Optimasi Tingkat Konversi lan Kalkulator CRO

    Infographic: Dhaptar Priksa Sampeyan Kanggo Optimasi Tingkat Konversi (Kanthi Kalkulator CRO)

    Pengin ngetung tingkat konversi lan ndeleng dampak saka tikel? Punika kalkulator prasaja: Kalkulator Optimasi Tingkat Konversi Kalkulator Optimasi Tingkat Konversi Isi kabeh rincian sampeyan. Nalika sampeyan ngirim formulir, tingkat konversi sampeyan bakal ditampilake. Pira Pengunjung sing Dipikolehi Kampanye Sampeyan? * Pira Pelanggan sing Dipikolehi Kampanye Sampeyan? *Apa sing…

  • Kalkulator Online Kanggo Ngetung Ukuran Sample Kanggo Survei

    Kalkulator: Ngitung Ukuran Sampel Ukur Survei Sampeyan

    Survey Kalkulator Ukuran Sampel Minimal Survei Kalkulator Ukuran Sampel Minimal Isi kabeh setelan sampeyan. Nalika ngirim formulir, ukuran sampel minimal bakal ditampilake. Apa Ukuran Populasi Total? * Apa Tingkat Kapercayan sing Sampeyan Nggoleki? * 80% 85% 90% 95% (Standar Industri) 99% Apa Margin Kesalahan Apa Sampeyan Kepengin Duwe? *%…

  • Dhaptar Spam Referrer kanggo Google Analytics

    Dhaptar SPAM Referrer: Cara Mbusak Spam Referral saka Pelaporan Google Analytics

    Apa sampeyan wis mriksa laporan Google Analytics mung kanggo nemokake sawetara referer aneh sing muncul ing laporan kasebut? Sampeyan pindhah menyang situs kasebut lan ora ana sing nyebutake sampeyan nanging ana akeh tawaran liyane ing kana. Coba tebak? Wong-wong kasebut ora tau ngrujuk lalu lintas menyang situs sampeyan. tau. Yen sampeyan ora ngerti cara kerja Google Analytics,…