Kasedhiya Tuku Mupangat Dilema: 7 Pertimbangan Kanggo Milih Sing Paling Apik Kanggo Bisnis Sampeyan

Pitakon apa arep nggawe utawa tuku piranti lunak minangka debat sing isih suwe ing antarane para ahli kanthi macem-macem pendapat ing internet. Opsi kanggo nggawe piranti lunak ing omah utawa tuku solusi sing disesuaikan karo pasar isih nggawe akeh keputusan nggawe bingung. Kanthi pasar SaaS saya apik banget kanthi ukuran pasar diprakirake tekan USD 307.3 milyar ing taun 2026, nggawe merek luwih gampang langganan layanan tanpa prelu

Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Kanthi informasi lan teknologi ing pucuk driji, perjalanan tuku wis saya owah. Para pembeli saiki nindakake riset sadurunge durung nate ngobrol karo wakil penjualan, tegese pemasaran duwe peran luwih gedhe tinimbang sadurunge. Sinau luwih lengkap babagan pentinge "smarketing" kanggo bisnis sampeyan lan kenapa sampeyan kudu nyelarasake tim sales lan marketing. Apa sing diarani 'Smarketing'? Smarketing nggabungake pasukan sales lan marketing sampeyan. Fokus kanggo nyelarasake target lan misi

Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

UpLead: Mbangun Dhaptar Prospek B2B sing Akurat Kanggo Nguatake Kampanye lan Tutup Penjualan

Ana akeh profesional pemasaran ing kana sing ora nentang tuku dhaptar kanggo prospek. Lan ana, mesthine ana alesan sing apik banget: Idin - prospek kasebut durung milih panjaluk saka sampeyan, mula sampeyan bakal nggawe reputasi sampeyan kanthi spam. Ngirim email sing ora dijaluk ora nglanggar peraturan CAN-SPAM ing Amerika Serikat anggere sampeyan duwe mekanisme opt-out… nanging isih dianggep minangka praktik teduh. Kualitas - ana

AddEvent: Tambah menyang Layanan Tanggalan kanggo Situs Web lan Buletin

Kadhangkala, asring dadi tugas paling gampang sing nyebabake pangembang web ngelu banget. Salah sijine yaiku tombol Tambah menyang Kalender sing gampang ditemokake ing pirang-pirang situs sing bisa ngatasi program tanggalan utama online lan liwat aplikasi desktop. Kanthi kawicaksanan sing tanpa wates, platform tanggalan utama ora nate setuju karo distribusi rincian acara standar; asile, saben tanggalan utama duwe format dhewe-dhewe. Apple lan Microsoft nggunakake file .ics minangka

Hubungan Antarane Personas, Plancongan, lan Corong Penjualan

Tim pemasaran inbound kinerja dhuwur nggunakake personas panuku, ngerti lelungan tuku, lan ngawasi corong penjualan. Aku ngewangi nyiapake piwulang latihan babagan kampanye pemasaran digital lan personas panuku karo perusahaan internasional saiki lan ana wong sing njaluk klarifikasi babagan telu, mula aku pikir kudu dibahas. Targeting Who: Pembeli Personas Aku bubar nulis babagan personas panuku lan sepira kritise tumrap upaya pemasaran digital sampeyan. Dheweke mbantu segmen lan target target sampeyan

Apa Sing Dituku Personas? Napa Sampeyan Perlu Dheweke? Lan Kepiye Sampeyan Nggawe?

Nalika para pemasar asring ngupayakake ngasilake konten sing padha mbedakake lan nggambarake mupangat produk lan layanane, dheweke asring ora bisa ngasilake konten kanggo saben jinis wong sing tuku produk utawa jasa. Contone, yen prospek sampeyan golek layanan hosting anyar, pemasar sing fokus ing telusuran lan konversi bisa uga fokus karo kinerja, sanajan direktur TI bisa uga fokus karo fitur keamanan. Iku

Napa Ana 542 Gantung Pisang ing Amazon

Ana 542 gantungan gedhang sing beda ing Amazon… regane regane $ 5.57 nganti $ 384.23. Gantungan pisang sing paling murah yaiku pancing sederhana sing dipasang ing lemari. Gantung gedhang sing paling larang yaiku gantungan gedhang Chabatree sing apik iki sing digawe kanthi tangan lan digawe saka sumber daya kayu sing tetep. Serius ... Aku nggoleki wong-wong mau. Aku ngetung asile, milah miturut regane, banjur nindakake riset gantungan gedhang. Saiki,