Cara Validasi Otentikasi Email Sampeyan Disiyapake kanthi Bener (DKIM, DMARC, SPF)

Yen sampeyan ngirim email kanthi volume apa wae, iki minangka industri sing dianggep salah lan kudu mbuktekake manawa sampeyan ora salah. Kita kerja bareng karo akeh perusahaan sing mbantu migrasi email, pemanasan IP, lan masalah pangiriman. Umume perusahaan ora ngerti yen dheweke duwe masalah. Masalah Kahuripan saka Deliverability Ana telung masalah sing ora katon karo pangiriman email sing bisnis ora ngerti: Idin - panyedhiya layanan email

Kepiye Resolusi Entitas Nambah Nilai Kanggo Proses Pemasaran Sampeyan

Sejumlah besar pemasar B2B - meh 27% - ngakoni yen data sing ora cukup nduweni biaya 10%, utawa ing sawetara kasus, malah luwih akeh ing kerugian revenue taunan. Iki kanthi jelas nyoroti masalah penting sing diadhepi dening para pemasar saiki, yaiku: kualitas data sing kurang. Data sing ora lengkap, ilang, utawa kurang kualitas bisa nduwe pengaruh gedhe kanggo sukses proses marketing sampeyan. Iki kedadeyan wiwit meh kabeh proses departemen ing perusahaan - nanging khusus dodolan

Napa Pemasaran lan Tim IT Kudu Nuduhake Tanggung Jawab Keamanan Siber

Pandemi nambah kabutuhan saben departemen ing organisasi supaya luwih nggatekake keamanan siber. Iku ndadekake pangertèn, tengen? Luwih akeh teknologi sing digunakake ing proses lan pakaryan saben dinane, luwih rentan kanggo pelanggaran. Nanging adopsi praktik cybersecurity sing luwih apik kudu diwiwiti karo tim pemasaran sing wis ngerti. Cybersecurity biasane dadi perhatian kanggo pimpinan Teknologi Informasi (IT), Kepala Petugas Keamanan Informasi (CISO) lan Kepala Petugas Teknologi (CTO).

SlayerAI: Nemtokake macem-macem tembung sing sampeyan kudu menang

Rata-rata, kaping lima luwih akeh wong maca judhul tinimbang maca salinan awak. Nalika sampeyan nulis judhul, sampeyan wis mbuwang wolung puluh sen saka dolar sampeyan. David Ogilvy, Ogilvy on Advertising Slayer minangka produk intelijen buatan (AI) sing prédhiksi kepiye judhul judhul kanggo pamirsa tartamtu. Contone, mangertos yen adipati daisy denim 15% luwih nyenengake tinimbang celana pendek denim ing pasar fashion. Slayer ngolah teks

Cara Ngaktifake Pelacakan UTM Google Analytics Otomatis ing Salesforce Marketing Cloud

Kanthi gawan, Salesforce Marketing Cloud (SFMC) ora terintegrasi karo Google Analytics kanggo nambah variabel querystring pelacakan UTM menyang saben tautan. Dokumentasi babagan integrasi Google Analytics biasane nuduhake integrasi Google Analytics 360 ... sampeyan bisa uga pengin ndeleng iki yen sampeyan pengin njupuk analytics menyang tingkat sabanjure amarga ngidini sampeyan nyambungake keterlibatan situs pelanggan saka Analytics 360 menyang laporan Marketing Cloud. . Kanggo integrasi Pelacakan Kampanye Google Analytics dhasar,