Apa Optimisasi Mesin Telusuran?

kunci seo

Aku mung maca ing Inc.com, WordPress Dioptimalake kanggo SEO. Wah Nesu banget yen situs kualitas kasebut menehi informasi salah kaya iki.

WordPress Dioptimalake kanggo Optimisasi Mesin Telusuran.

Aku ora ngerti kepiye sampeyan ngoptimalake kanggo ngoptimalake utawa apa tegese uga. Minangka platform manajemen konten, WordPress ngidini ngoptimalake, nanging sampeyan biasane, tema WordPress lan plugin WordPress sampeyan kanggo ngoptimalake situs WordPress utawa blog sampeyan.

Miturut pendapat saya asor, ana papat unsur kanggo ngoptimalake mesin telusuran:

  1. Ngaktifake Praktik SEO paling apik karo platform, kaya robot.txt, pings, lan peta situs XML. WordPress pancen ora nindakake perkara kasebut ing kothak ... sampeyan kudu nggawe file robot.txt, ngaktifake ping menyang sumber sing cocog, lan nambah generator sitemap.
  2. Ngoptimalake tema, mesthekake unsur kaca diselehake kanthi bener lan situs iki diatur kanthi hirarkis, supaya kaca-kaca dipromosikan kanthi bener kanthi internal. Akeh desainer tema ora nggatekake pentinge elemen kaya judhul kaca lan judhul. Sawetara nggawe kaca lan nyelehake konten sidebar sadurunge konten kaca ing tata letak. Tema sing dirancang kanthi apik bisa nambah carane mesin telusuran ndeleng konten sampeyan lan istilah sing diindeks kanggo konten sampeyan. Umume bisnis uga miwiti blog lan ora mikir babagan cara ngatur konten kanthi kategori lan liwat pandhu arah. Iki bisa nyebabake masalah, luwih-luwih yen sampeyan duwe macem-macem pilihan tembung kunci sing bakal dituju.
  3. Ngoptimalake isi liwat nggunakake keywords sing sampeyan ngerti bakal narik kawigaten lan ngowahi pengunjung dadi pelanggan ing situs sampeyan. Iki rampung minangka bagean saka paket blog sakabèhé dening perusahaan kaya compendium, nanging WordPress ora duwe layanan utawa alat apa wae kanggo nindakake iki. Sampeyan isih kudu nggawe analisis dhewe lan nggunakake alat kaya Scribe kanggo mbantu (Scribe kanggo video demo WordPress).
  4. Ironi SEO umume yaiku umume sing sampeyan lakoni ing situs kasebut ora mengaruhi peringkat sampeyan uga kaya apa sing sampeyan lakoni off-site. Nulis konten sing fantastis lan relevan sing narik kawigaten (lan backlink) situs liyane banjur bisa nggawe sampeyan rangking kanthi apik. Nanging ora ana gandhengane karo WordPress lan liyane sing gegandhengan karo promosi promosi blog sampeyan, sindikasi blog sampeyan ing media sosial, lan promosi liwat komentar lan mekanisme liyane. Ngerti papan promosi blog lan promosi kanthi efektif bakal luwih akeh peringkat rangking mesin telusuran tinimbang platform sampeyan!

juru tulis-seo.png

Pungkasan, SEO yaiku ora acara siji, dhaptar priksa utawa proyek. Amarga pesaing (lan kabeh Internet) terus saya ganti lan Google terus nyetel algoritma saben dina, rangking sampeyan bakal terus diganti. Ndhaptar situs sampeyan nganggo Google Search Console, Bing Webmaster lan Yahoo! Site Explorer, ngawasi rangking karo alat kaya Otoritas Labs lan Semrush minangka proses sing kudu sampeyan lebokake kanggo mesthekake yen sampeyan pancen wis dioptimalake.

SEO minangka proses ngawasi rangking lan nggawe panyesuaian sing dibutuhake kanggo mesthekake konten sampeyan ditemokake lan ditingkat kanthi apik kanggo istilah sing mbantu bisnis sampeyan tuwuh.

Iku definisi!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Ngomentari blog pimpinan industri sing dikenal minangka cara sing apik kanggo nggedhekake blog sampeyan. Sindikasi liwat Twitter (nganggo tagar), kaca Facebook lan Facebook (ngundang kanca lan malah miwiti Iklan Facebook), lan nganyari status ing LinkedIn kanthi link bali menyang kiriman minangka cara promosi sing apik.

  3. 3
  4. 4

    Douglas-

    Ringkesan apik banget. Yen aku krungu utawa ndeleng "Optimisasi SEO" maneh, aku bakal kelangan! Aku wis bareng karo Tesis ing blog pribadi, lan pancen tugas (nanging durung dibandhingake karo tema saingan). Krungu akeh perkara hebat babagan Scribe, mula aku uga kudu mriksa manawa sampeyan wis menehi saran. Aku mung miwiti nggunakake Raven kanggo nglacak SERP (yaiku kencing hewan peliharaan liyane, sebutno: Nalika wong nulis "asil SERP") lan aku seneng banget.

    Ora ana barang kasebut minangka emas SEO dhewe. Ora ana solusi sing gampang, kaya sing sampeyan tuduhake. Kita kudu tetep ndhuwur, mbiyantu nalika bisa, lan njaluk alat sing bisa ngatasi masalah sing kita wenehake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.