Ngoptimalake Nilai Data Gedhe kanthi Optimisasi Stack Data Big Pepperdata lan Tuning Otomatis

Yen dimanfaatake kanthi bener, data gedhe bisa dadi operasi superpower. Data gedhe saiki duwe peran penting ing kabeh, wiwit saka perbankan nganti kesehatan menyang pamrentah. Prakiraan tuwuhing pasar data amba global, saka $ 138.9 milyar ing taun 2020 dadi $ 229.4 milyar ing taun 2025, minangka pratondo sing jelas manawa data gedhe saiki dadi fasilitas permanen ing lanskap bisnis. Nanging, kanggo ngasilake regane paling gedhe saka data gedhe, kebutuhan tumpukan data gedhe sampeyan