Qwilr: Platform Desain Dokumen Ngowahi Jualan lan Jaminan Pemasaran

Komunikasi pelanggan minangka getih utama saben bisnis. Nanging, kanthi COVID-19 meksa nyuda anggaran kanggo 65% pemasar, tim ditugasake nindakake luwih akeh kanthi luwih sithik. Iki tegese bisa ngasilake kabeh jaminan pemasaran lan penjualan kanthi anggaran suda, lan asring tanpa kemewahan desainer utawa agensi kanggo ngasilake. Pakaryan lan sade remot uga ateges tim sales lan marketing ora bisa ngandelake katrampilan komunikasi wong liya kanggo dikembangake