Asisten Blanja Virtual: Pengembangan Gedhe Sabanjure ing E-commerce?

Wis taun 2019 lan sampeyan mlebu toko ritel bata lan mortir. Ora, iki dudu guyon, lan iku dudu waktune. ECommerce terus nggawe gigitan sing luwih gedhe saka pai ritel, nanging isih ana tonggak sejarah sing durung dingerteni nalika ana inovasi lan kenyamanan bata lan mortir. Salah sawijining wates pungkasan yaiku anane asisten toko sing ramah lan migunani. "Kepiye aku bisa mbantu sampeyan?" yaiku sing wis biasa dirungokake