Nggunakake Pengujian Otomatis kanggo Ngapikake Pengalaman Salesforce

Nganti luwih cepet saka pangowahan lan pengulangan sing cepet ing platform perusahaan skala gedhe, kayata Salesforce, bisa dadi tantangan. Nanging Salesforce lan AccelQ kerja sama kanggo ngrampungake tantangan kasebut. Nggunakake platform manajemen kualitas sing lincah saka AccelQ, sing wis erat karo Salesforce, nyepetake lan nambah kualitas rilis Salesforce organisasi. AccelQ minangka platform platform kolaborasi sing bisa digunakake kanggo ngotomatisasi, ngatur, nglakokake, lan nglacak tes Salesforce. AccelQ minangka tes sing terus-terusan