Devin Partida

Devin Partida punika Editor-in-Chief saka Rehack.com uga panulis teknologi bisnis lepas. Karya dheweke wis ditampilake ing Entrepreneur, Yahoo Finance lan TechRepublic.
  • Analytics & TesPemasaran Prediktif Kesehatan

    Kepiye Analitik Prediktif Digunakake Ing Pemasaran Perawatan Kesehatan

    Pemasaran kesehatan sing efektif minangka kunci kanggo nyambungake pasien potensial karo dokter lan fasilitas sing tepat. Analitik prediktif bisa mbantu para pemasar tekan wong supaya bisa entuk perawatan sing paling apik. Piranti bisa ngenali sinyal sing nuduhake apa sing dibutuhake pasien nalika nggoleki sumber medis online. Analitik prediktif global ing pasar kesehatan regane $ 1.8 milyar ing…