Aja Bot ngomong nganggo Merek Sampeyan!

Alexa, asisten pribadi sing nganggo swara saka Amazon, bisa ngasilake luwih saka $ 10 milyar sajrone sawetara taun. Ing awal Januari, Google ujar manawa wis adol luwih saka 6 yuta piranti Google Home wiwit pertengahan Oktober. Bot asisten kaya Alexa lan Hey Google dadi fitur penting kanggo urip modern, lan nawakake kesempatan apik banget kanggo merek kanggo nyambung karo pelanggan ing platform anyar. Semono uga kepengin entuk kesempatan kasebut, merek saya cepet