Kepiye Pembayaran Bluetooth Mbukak Watesan Anyar

Meh kabeh wong wedi ndownload aplikasi liyane nalika njagong nedha bengi ing restoran. Nalika Covid-19 mbutuhake pesenan lan pambayaran tanpa kontak, kesel aplikasi dadi gejala sekunder. Teknologi Bluetooth disetel kanggo nyepetake transaksi finansial kasebut kanthi ngidini pembayaran tanpa tutul ing jarak sing dawa, nggunakake aplikasi sing wis ana kanggo nindakake. Panaliten anyar nerangake kepiye pandhemen nyepetake adopsi teknologi pembayaran digital. 4 saka 10 konsumen AS duwe