Napa Pemasaran Waktu Nyata Dadi Penting banget ing Jaman COVID

Wis dikonfirmasi manawa Super Bowl tahunan Amerika Serikat butuh tenaga nganti 11 yuta kilowatt-jam kanggo nglakokake game wiwit rampung. Merek cemilan Oreo wis ngenteni udakara rong taun suwene nalika kabeh kakuwasa 11 yuta kilowatt bisa sukses lan bakal ana pemadaman; pas wektu kanggo merek nglakokake garis pukulan. Untunge kanggo perusahaan cookie, taun kepungkur ing Super Bowl XLVII, pungkasane ana