Keuntungan lan Kekurangan saka Kampanye Email Milih kaping pindho

Pelanggan ora sabar kanggo ngurutake kothak mlebu sing akeh. Dheweke kebanjiran pesen pemasaran saben dinane, sing umume ora mlebu dhisik. Miturut Uni Telekomunikasi Internasional, 80 persen lalu lintas email global bisa diklasifikasikake minangka spam. Kajaba iku, rata-rata tarif mbukak email ing antarane kabeh industri ana ing antarane 19 nganti 25 persen, tegese persentase akeh pelanggan malah ora repot-repot ngeklik