TOLONG ORA GOLEK: Taktik Niyat Kethok Exit sing Ora Bakal Ngganggu Pengunjung Sampeyan

Teknologi niat metu (Apa?). Versi pemasaran digital KC lan The Sunshine Band's Please Don't Go. Kita wis mbuktekake bola-bali liwat tes A / B sing nggunakake teknologi int exit supaya bisa nyebabake overlay bisa dadi cara sing efektif banget kanggo nylametake pengunjung. Tuladha konten sing dipicu kalebu proposisine kode diskon utawa pesen mlebu buletin. Sawetara bisa uga ujar manawa gangguan kasebut nyuda pengalaman pelanggan. Elinga babagan iki, ing ngisor iki yaiku a