Pollfish: Cara Ngirim Survei Online Global kanthi Efektif liwat Ponsel

Wacan: 3 menit Sampeyan wis nggawe survey riset pasar sing sampurna. Saiki, kepiye cara sampeyan nyebar distribusi lan entuk tanggapan statistik kanthi cepet? 10% biaya riset pasar $ 18.9 bil ing saindenging jagad digunakake kanggo survey online ing AS. Sampeyan luwih akeh mikir babagan iki tinimbang sampeyan menyang mesin kopi. Sampeyan wis nggawe pitakonan survey, nggawe saben kombinasi jawaban – malah nyampurnakake urutan pitakon. Banjur sampeyan maneh survey, lan ganti