Kepiye E-commerce CRM Mupangate Bisnis B2B lan B2C

Owah-owahan sing signifikan ing prilaku pelanggan wis nyebabake akeh industri ing taun-taun pungkasan, nanging sektor e-dagang wis kena pengaruh paling angel. Pelanggan sing pinter kanthi digital wis narik kawigaten marang pendekatan sing dipersonalisasi, pengalaman blanja tanpa sentuhan, lan interaksi multisaluran. Faktor kasebut nyurung pengecer online nggunakake sistem tambahan kanggo mbantu ngatur hubungan pelanggan lan njamin pengalaman pribadi nalika ngadhepi persaingan sing sengit. Ing cilik saka pelanggan anyar, iku perlu kanggo