Lima CMO Tren Pemasaran kudu Ditindakake ing taun 2020

Napa Sukses gumantung karo strategi sing nyerang. Sanajan nyuda anggaran pemasaran, CMO isih optimis babagan kemampuan kanggo nggayuh target ing taun 2020 miturut Survei Belanja CMO 2019-2020 Gartner. Nanging optimisme tanpa tumindak ora produktif lan akeh CMO sing gagal ngrancang wektu angel ing ngarep. CMO saiki luwih trampil tinimbang ing resesi ekonomi pungkasan, nanging ora ateges dheweke bisa mudhun kanggo nantang tantangan