Kepiye Julius Nambah ROI Pemasaran Influencer

Pemasaran influencer minangka bentuk akuisisi online paling cepet. Ana alesan sing apik - data anyar mbuktekake ROI kampanye pemasaran influencer: Wolung puluh loro persen konsumen cenderung bakal ngetutake rekomendasi sing digawe dening influencer lan saben $ 1 sing digunakake kanggo marketing influencer ngasilake $ 6.50 Mula, total belanja marketing influencer diramal kanggo nambah saka $ 1 milyar dadi $ 5-10 milyar sajrone limang taun ngarep. Nanging, nganti saiki, nglakokake kampanye pemasaran influencer sing menarik