Wabah COVID-19: Pengaruh Pariwara lan Pemasaran

Pancen penting banget kanggo nggarap agensi sing dadi update paling penting ing saben wektu. Amarga kabeh bisnis kepeksa nggawe pangowahan amarga kahanan jagad saiki lan kesehatan lan safety COVID-19, tegese nyedhiyakake teknologi sing cukup kanggo tenaga kerja sing adoh, pindhah menyang layanan kontak nol yen bisa, lan ngencengi dhuwit kanggo bisnis. Endi sing kudu mbayar dolar pemasaran iku penting banget sajrone iki. Bisnis uga kudu