Rencana 4-Point kanggo Ngganti Pelanggan B2B Sampeyan dadi Penginjil Merek

Yen sampeyan nginep ing wayah sore ing kutha sing durung nate ngunjungi lan menehi rong rekomendasi restoran, siji saka petugas hotel lan siji saka kanca, sampeyan bisa uga nuruti saran saka kancamu. Umume kita nemokake pendapat wong sing kita kenal lan seneng luwih dipercaya tinimbang rekomendasi wong liya - mung lumrahe manungsa. Pramila merek bisnis menyang konsumen (B2C) nandur modal ing kampanye influencer - rekomendasi sing ramah minangka alat pariwara sing kuat banget. Iku