5 Kesalahan Paling Umum sing digawe dening Pangembang JavaScript

JavaScript minangka basa dhasar kanggo kabeh aplikasi web modern saiki. Ing sawetara taun kepungkur, kita wis ndeleng paningkatan jumlah perpustakaan lan kerangka kerja adhedhasar JavaScript sing kuat kanggo nggawe aplikasi web. Iki digunakake kanggo Aplikasi Halaman Tunggal uga platform JavaScript sisih server. JavaScript mesthi wis ana ing jagad pangembangan web. Pramila iki minangka skill utama sing kudu dikuasai dening pangembang web.