Infographic: Pandhuan Ngatasi Masalah Masalah Kiriman Email

Nalika email mumbul bisa nyebabake akeh gangguan. Penting, supaya cepet - cepet! Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sing kudu kita wiwiti yaiku entuk pangerten kabeh elemen sing ana gandhengane karo email menyang kothak mlebu ... iki kalebu kebersihan data, reputasi IP, konfigurasi DNS (SPF lan DKIM), konten, lan apa wae nglaporake ing email sampeyan minangka spam. Mangkene infographic sing nyedhiyakake

Apa Reputasi Alamat IP Lan Kepiye Skor IP Sampeyan Bisa Ngirim Email?

Nalika ngirim email lan ngluncurake kampanye pemasaran email, skor IP organisasi sampeyan, utawa reputasi IP, penting banget. Uga dikenal minangka skor pangirim, reputasi IP kena pengaruh ngirim email, lan iki penting kanggo kampanye email sing sukses, uga kanggo komunikasi kanthi luwih wiyar. Ing artikel iki, kita bakal ngetrapake skor IP kanthi luwih rinci lan kepiye carane njaga reputasi IP sing kuwat. Apa Skor IP kasebut

Kesalahan Bisnis Umum Nalika Pilih Platform Otomatisasi Pemasaran

Platform otomatisasi pemasaran (MAP) yaiku piranti lunak sing ngotomatisasi kegiatan pemasaran. Platform kasebut biasane nyedhiyakake fitur otomatis ing email, media sosial, gen timbal, surat langsung, saluran pariwara digital lan media. Piranti kasebut nyedhiyakake database pemasaran pusat kanggo informasi pemasaran supaya komunikasi bisa ditargetake nggunakake segmentasi lan personalisasi. Ana bathi investasi sing apik banget nalika platform otomatisasi pemasaran diterapake kanthi bener lan diduweni kanthi lengkap; Nanging, akeh bisnis nggawe sawetara kesalahan dhasar