Tren MarTech Sing Nyopir Transformasi Digital

Akeh spesialis pemasaran ngerti: sajrone sepuluh taun kepungkur, teknologi pemasaran (Martech) wis njeblug ing wutah. Proses wutah iki ora bakal alon. Nyatane, panaliten 2020 paling anyar nuduhake ana luwih saka 8000 alat teknologi pemasaran ing pasar. Umume pemasar nggunakake luwih saka limang alat ing dina tartamtu, lan luwih saka 20 sakabèhé ing eksekusi strategi marketing. Platform Martech mbantu bisnis sampeyan mbalekake investasi lan mbantu