Napa Sampeyan Ora Mung Bisa Nyalin Amazon.com

Tim Tuitive isih nyoba ngrampungake sawise konferensi South By South West Interactive (SXSWi) taun iki ing wulan Maret. Kita kabeh seneng banget lan sinau akeh babagan komunitas interaktif lan apa sing bakal mbesuk. Ana akeh sesi sing menarik saka panel karo tim Gmail menyang Cooking for Nerds, sing akeh sing wis online. Aku pengin nuduhake salah sawijining favoritku karo sampeyan.

Kesederhanaan minangka kunci supaya bisa urip kanthi sukses

Artis lan ilustrator Nick Dewar tilar donya minggu iki. Dheweke kerja ing macem-macem perusahaan saka The Atlantic Monthly to Random House, nyedhiyakake ilustrasi sing apik babagan tembung sing menarik ing artikel utawa buku. Karya Nick Dewar favoritku nggambarake filosofi profesional lan pribadi: Kesederhanaan minangka kunci sukses kanggo urip. Iki minangka rephrasing metode KISS sing dites wektu sing luwih profesional lan apik: Ora, ora KISS - Prinsip KISS

Sisih karo Pelanggan Sampeyan

Ing telpon anyar menyang perusahaan telekomunikasi utama, sing ora bakal dakkandhakake (logo kasebut katon kaya lintang pati biru), aku kesengsem karo perwakilan layanan pelanggan? Aku kaget. Sajrone telpon, dheweke pancen nyathet apa sing dakkarepake, lan dheweke ujar kaya, "iki kesepakatan sing disenengi para pelanggan", lan "supaya aku ngobrol karo manajer supaya kita menehi hasil sing luwih apik", lan "Aku ngerti frustasi sampeyan,

Sampeyan dudu pangguna sampeyan

Yen sampeyan ahli ing bisnis, sampeyan luwih ngerti meh kabeh wong babagan apa sing sampeyan lakoni lan babagan rincian produk sampeyan. Produk sampeyan, bisa uga layanan, situs web, utawa barang sing nyata. Apa wae sing kalebu produk sampeyan, sampeyan bisa uga ndeleng keahlian lan jenius ing saben bagean kasebut. Masalahe yaiku? pelanggan ora bisa. Pelanggan kudu ngrampungake tugas karo produk sampeyan