VIDEO: Kucing Gendheng, Yahudi Lemak & Kesadaran & Keterlibatan Link USCTO

Apa sing padha karo Kucing Grumpy lan Yahudi Lemak karo wong sing diangkat dadi Presiden Presiden Megan Smith? Lan apa sing dicritakake babagan pemasaran? Minangka wong sing wis ngukur obrolan kabeh ing SXSW sajrone telung taun, aku mutusake nggawe eksperimen taun iki kanthi mbandhingake ilmu data (yaiku ngrungokake sosial) karo conto data (yaiku mlaku ing dalan kaping 6 karo kru kamera lan takon wong takon konyol). Mangkene iki