Pemain Streaming HTTP Langsung: 5 Fitur Sampeyan Kudu Dikenal

Pamuter HLS sing uga dikenal minangka streaming langsung HTTP minangka protokol komunikasi sing dadi ide saka Apple sing wiwitane dirancang khusus kanggo piranti Apple nanging pungkasane dadi kompatibel karo piranti liyane uga. Antarane macem-macem fitur sing bisa dipuji, platform streaming langsung HTTP nggunakake teknologi streaming adaptif sing target pelanggan streaming kanthi nyedhiyakake layanan streaming langsung sing dikarepake lan langsung ing kabeh piranti Apple. Napa kita butuh