Statistik Pemasaran Konten 2019

Temokake alat promosi sing pas sing ora mung bisa nggayuh pamirsa nanging nggawe hubungan karo pamirso minangka perkara sing angel. Sajrone sawetara taun kepungkur, para pemasar fokus ing masalah iki, nyoba lan investasi ing macem-macem cara kanggo ndeleng sing paling cocog. Lan ora ana sing kaget, pemasaran konten duwe posisi nomer siji ing jagad pariwara. Akeh sing nganggep manawa pemasaran konten wis ana sawetara