Martech Zone Aplikasi

Cara Nggawe Sandi Aman (Lan Iki Generator Kita)

Nalika sampeyan mbukak kaca iki, Martech Zone nggawe sandhi unik kanggo sampeyan:

sandi:
3%AgOwSvtsj49!A

Gawe Sandi Anyar  Salinan Pangguna

Carane Nggawe Sandi

Ana 5 ciri unik saka sandhi sing kuwat:

  1. Length – Sampeyan bakal pengin tansah duwe sandi sing paling 12 karakter.
  2. Kasus Campuran – Sampeyan bakal pengin kalebu loro aksara gedhe lan cilik ing saindhenging.
  3. nomer – Sampeyan bakal pengin kalebu nomer ing sandi.
  4. Karakter Khusus – Sampeyan bakal pengin kalebu karakter khusus ing sandi.

Tips Manajemen Sandi

Kunjungan menyang sedulur sing luwih tuwa ing kulawargaku asring dadi sesi konsultasi teknologi sing ora dibayar, ing ngendi aku ngajari dheweke babagan cara nggunakake lan ngatur tembung sandhi. Kayane ora ana kunjungan nalika salah sawijining wong tuwa ing kulawargaku mlaku menyang meja utawa meja pawon lan narik notebook sing kabeh sandhi ditulis kanthi gampang. Ugh.

Lan mesthi, tembung sandhi sing digunakake mung prasaja… jeneng lan tanggal lahir anggota kulawarga… uga bola-bali. Sejatine aku ora weruh akun wong sing dibusak. Iki minangka artikel sing daktulis ing ngendi aku njaluk karo kulawarga lan kanca-kanca supaya bisa ngatur tembung sandhi sing luwih apik lan kepiye carane.

Mangga gunakake otentikasi rong faktor, lan sandhi unik kanggo saben platform, lan simpen ing aplikasi sing aman. Ing ngisor iki sawetara panjelasan lan opsi:

  • Authentication Factor Dua (2FA) – sakbenere saben platform saiki nawakake sarana kanggo sampeyan nggunakake tembung sandhi kanthi kombinasi kode wektu nyata sing digawe liwat email, pesen teks, utawa nganggo aplikasi authenticator.
  • Vault Sandi – Yen sampeyan nggunakake piranti Apple, sampeyan bisa nyimpen kabeh sandhi kanthi aman ing iCloud. Iki minangka cara sing apik kanggo ngatur sandhi amarga sampeyan bisa milih tembung sandhi sing kuwat lan unik kanggo saben layanan sing sampeyan duwe nanging sampeyan ora kudu ngelingi. Cukup nggunakake Safari lan piranti Apple bakal ngisi sandhi. Alternatif ing Google yaiku nggunakake Google Chrome minangka browser sampeyan. Anggere sampeyan mlebu menyang Google ing browser, sandhi sampeyan kasedhiya ing piranti apa wae sing sampeyan gunakake ing Google.
  • Aplikasi Sandi - Aplikasi seluler lan desktop kaya LastPass ngidini sampeyan nyimpen saben sandhi kanthi aman ing platform kasebut. Dheweke duwe plugin browser lan aplikasi seluler kanggo mbantu sampeyan njupuk maneh utawa isi kolom sandi. Fitur liyane sing apik saka platform iki yaiku biasane duwe kontak darurat sing bisa entuk akses menyang sandhi nalika ana darurat.
  • Sandhi sing Disaranake - Kothak sandhi lan aplikasi nawakake sandhi sing disaranake sing angel ditebak kanthi manual utawa kanthi program. Aku ngajak sampeyan nggunakake lan nyimpen tembung sandhi sing disaranake tinimbang nulis dhewe.
  • Aja Nuduhake – Aja nuduhake tembung sandhi karo sapa wae. Minangka bisnis, sampeyan kudu nggunakake platform perusahaan sing ngidini sampeyan nggawe pangguna sing duwe akses winates nganggo sandhi dhewe.
  • Ganti Sandhi Sampeyan - Ganti tembung sandhi kanthi periodik bisa nambah kekuwatan lan nglindhungi akun sampeyan. Sawetara pakar keamanan nyaranake ngganti tembung sandhi saben sawetara wulan utawa luwih.

pambocoran: Martech Zone minangka afiliasi saka LastPass lan kita nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web