Ngerteni Algoritme Pakan Umpan News Facebook

Wacan: 4 menit Entuk visibilitas merek sampeyan ing feed warta pamirsa target minangka prestasi utama kanggo para pemasar sosial. Iki minangka salah sawijining target paling penting lan asring angel dipahami ing strategi sosial merek. Sampeyan bisa dadi angel banget ing Facebook, platform sing duwe algoritma rumit lan terus berkembang sing dirancang kanggo nyedhiyakake konten sing paling relevan kanggo para pamirsa. EdgeRank minangka jeneng sing diwenehake kanggo algoritma feed warta Facebook pirang-pirang taun kepungkur lan sanadyan