RFP360: Teknologi sing Muncul Kanggo Ngatasi Nyeri saka RFP

Aku wis nglampahi kabeh karir ing sales software lan marketing. Aku kepencut kanggo nggawa petunjuk panas, nyepetake siklus penjualan, lan menang - tegese aku wis nandur modal atusan jam sajrone mikir, nggarap lan nanggapi RFP - ana prelu nalika menang bisnis anyar . RFP mesthi rumangsa ora ngoyak-oyak kertas - proses sing alon banget sing kudu diburu