Kepiye Pemasar Email Nggunakake Analitik Prediktif Kanggo Ngapikake Asil E-commerce

Muncule analytics prediktif ing marketing email wis dadi populer, utamane ing industri e-commerce. Nggunakake teknologi marketing prediktif nduweni kemampuan kanggo nambah penargetan, wektu, lan pungkasane ngowahi bisnis luwih akeh liwat email. Teknologi iki nduweni peran penting kanggo ngenali produk apa sing bakal dituku pelanggan, kapan bakal tuku, lan konten sing dipersonalisasi sing bakal mimpin kegiatan kasebut. Apa Pemasaran Prediktif? Pemasaran prediktif minangka strategi