Retina AI: Nggunakake AI Prediktif kanggo Ngoptimalake Kampanye Pemasaran lan Nggawe Nilai Umur Pelanggan (CLV)

Lingkungan ganti kanthi cepet kanggo para pemasar. Kanthi nganyari iOS anyar sing fokus ing privasi saka Apple lan Chrome mbusak cookie pihak katelu ing 2023 - ing antarane owah-owahan liyane - para pemasar kudu ngganti game supaya cocog karo peraturan anyar. Salah sawijining owah-owahan gedhe yaiku mundhake nilai sing ditemokake ing data pihak pertama. Merek saiki kudu ngandelake data opt-in lan pihak kapisan kanggo mbantu nyurung kampanye. Apa Customer Lifetime Value (CLV)? Nilai Umur Pelanggan (CLV)