Pemasaran Game Mobile Sekilas, Sinau Paling Apik saka Operator

Dasawarsa lan ponsel cerdas bisa uga dijupuk kanthi bener. Data nuduhake yen ing taun 2018, bakal ana 2.53 milyar pangguna smartphone ing saindenging jagad. Pangguna rata-rata duwe 27 aplikasi ing piranti kasebut. Kepiye bisnis ngilangi gangguan nalika ana kompetisi? Jawaban kasebut ana ing pendekatan sing dipimpin data kanggo pemasaran aplikasi lan ngerteni sinau saka para pemasar seluler sing mateni ing lapangan. Sektor game,