Danny Shepherd

Danny Shepherd minangka co-CEO saka Intero Digital Kab, agensi pemasaran digital 350 wong sing nawakake solusi pemasaran sing komprehensif lan adhedhasar asil. Danny duwe pengalaman luwih saka 20 taun ngarahake strategi media sing dibayar, ngoptimalake SEO, lan mbangun konten lan PR sing berorientasi solusi. Dheweke mimpin tim ahli ing desain lan pangembangan web, pemasaran Amazon, media sosial, video, lan desain grafis.