Ilmu Konten: Ganti link Plain Jane dadi Konten Konteks Killer

Apa kesamaan Washington Post, BBC News, lan New York Times? Dheweke ngasilake presentasi konten kanggo tautan ing situs web, nggunakake alat sing diarani Apture. Daripada tautan teks statis sing sederhana, tautan Apture micu jendela pop-up ing mouse sing bisa nampilake macem-macem konten sing kontekstual.