Psikologi Media Sosial

Psikologi Jaringan Sosial minangka infographic apik tenan sing diwenehake dening tim ing psychologydegree.net. Klebu statistik khas sampeyan babagan panggunaan media sosial lan panyebaran ing urip kita. Nanging informasi sing menarik banget bisa ditemokake ing sisih ngisor gambar, ing endi tim ngerti kenapa kita nggunakake jaringan sosial. Lan kira apa sing ditemokake? Pranyata biasane kanggo kita, yaiku emosional

Napa Fitur Panelusuran lan Penemuan Twitter BUKAN Ganti Game

Twitter ngumumake seperangkat fitur anyar sing nambah fitur telusuran lan panemuan. Sampeyan saiki bisa nggoleki lan ditampilake Tweet, artikel, akun, gambar lan video sing gegandhengan. Iki minangka pangowahan: Koreksi ejaan: Yen sampeyan salah eja istilah, Twitter kanthi otomatis bakal nuduhake asil kanggo pitakon sing dituju. Saran sing gegandhengan: Yen sampeyan nggoleki topik sing digunakake wong pirang-pirang istilah, Twitter bakal menehi saran sing cocog kanggo istilah sing padha. Asile nganggo jeneng asli

Napa Bisnis Sampeyan Mesthi Nggawe Sosial

Ora kaya cara pemasaran liyane sing tradisional, pemasaran media sosial bisa ditrapake kanggo pamilik bisnis cilik kaya dene Fortune 500 perusahaan. Infographic iki nggambarake pengaruh media sosial ing bisnis sampeyan.