5 Cara Mupangat Eceran saka Monitoring Sosial Hyperlocal

Perusahaan ritel saingan karo raksasa ritel online kaya Amazon lan Zappos. Toko bata lan mortir ritel ngarahake nyedhiyakake pengalaman paling apik kanggo para pelanggan. Lalu lintas sikil minangka langkah motivasi lan minat pelanggan (kenapa individu luwih seneng teka ing toko kanggo tuku yen kasedhiya tuku online). Keuntungan kompetitif sing didol saka pengecer ing toko online yaiku konsumen sing cedhak lan siap nggawe