Eksposur Ora Kaya Pengaruh: Wayahe mandheg Nggunakake Impresi kanggo Ngukur Nilai

Apa Kesan? Kesan minangka jumlah bola mata potensial ing crita utawa postingan media sosial adhedhasar kira-kira pamaca / pamirsa outlet / sumber. Ing taun 2019, kesan dikatutake metu saka ruangan kasebut. Ora umum yen ndeleng kesan ing milyaran. Ana 7 milyar wong ing bumi: udakara 1 milyar ora duwe listrik, lan umume wong liya ora peduli karo artikel sampeyan. Yen sampeyan duwe 1 milyar kesan nanging sampeyan bakal metu