Sukses Online diwiwiti karo CXM

Manajemen Pengalaman Pelanggan nggunakake teknologi kanggo nyedhiyakake pengalaman pribadi lan konsisten kanggo saben pangguna supaya prospek dadi klien sing umure urip. CXM nggabungake pemasaran inbound, pengalaman web pribadi, lan sistem manajemen hubungan pelanggan (CRM) kanggo ngukur, menehi rating, lan ngevaluasi interaksi pelanggan. Apa sing bakal Sampeyan Laku? 16% perusahaan nambah anggaran pemasaran digital lan nambah pengeluaran kanthi umum. 39% perusahaan nambah anggaran pemasaran digital kanthi realokasi anggaran sing ana