Zara Ziad

Zara Ziad minangka analis pemasaran produk ing Ladder Data karo latar mburi ing IT. Dheweke kepengin banget ngrancang strategi konten kreatif sing nyoroti masalah kebersihan data ing donya nyata sing diadhepi dening akeh organisasi saiki. Dheweke ngasilake konten kanggo komunikasi solusi, tips, lan praktik sing bisa mbantu bisnis kanggo ngetrapake lan entuk kualitas data sing ana ing proses intelijen bisnis. Dheweke ngupayakake nggawe konten sing ditargetake menyang macem-macem pamirsa, wiwit saka personel teknis nganti pangguna pungkasan, uga marketing ing macem-macem platform digital.