Pentinge Whitepaper Klik

Delivra, sponsor pemasaran email klien kita, wis nggawe whitepaper sing nuduhake pentinge klik amarga bisa dadi bedane antarane adol. Pentinge whitepaper Klik mbahas alasan sing ana ing saben klik, taktik kanggo nambah tarif klik, lan sawetara pengalaman nyata kanggo nyritakake kepiye pentinge klik bakal mbantu upaya pemasaran email perusahaan sampeyan. Tambah tarif klik ing pemasaran email yaiku a

Apa Animasi ing Email Laku tenan?

Sampeyan duwe 30 detik kanggo narik kawigaten para pamiarsa sawise ngeklik email sampeyan. Iki mesthi jendhela cilik. Yen sampeyan kaya aku, sampeyan bisa uga mikir yen animasi rada mbebayani kanggo digunakake karo pemasaran email, nanging sampeyan pengin narik kawigaten para panampa. Dadi, apa sing sampeyan lakoni? Nanging, sawise mbukak tandha tren sponsor sponsor email, iki bisa dadi alat sing apik kanggo para pemasar email yen digabung kanthi efektif. Ora mung

Apa Kesan Media Sosial Sampeyan?

"Sampeyan ora bakal entuk kesempatan kaping pindho kanggo nggawe kesan pertama," profesor bisnisku, Marvin Recht, mesthi ngelingake para siswa. Aja nggawe kesalahan sing ditindakake sadurunge akeh wong. Ing jaman saiki, ide kesan pertama isih nyata. Nanging, konsumen digital lan media sosial ngidini kita nyambung kanthi cara sing ora bisa dialami sadurunge. Lan kesan yen sampeyan ninggalake ing kaca Facebook, stream Twitter, utawa situs web bisa uga duwe sawetara