Napa Konten sing Diprodhuksi Pengguna Nganggo Luhur ing Jaman Media Sosial

Pancen apik tenan yen teknologi wis berkembang ing wektu sing cendhak. Wis suwe banget yaiku jaman Napster, MySpace, lan AOL dial-up sing dominasi pasar online. Saiki, platform media sosial paling unggul ing alam semesta digital. Saka Facebook nganti Instagram nganti Pinterest, media sosial iki wis dadi komponen integral saka urip saben dinane. Aja golek liyane saka suwene wektu sing digunakake ing media sosial saben dina. Miturut Stastista,