Cara Golek Saluran Pemasaran Anyar

Wacan: 3 menit "Iki papan sing apik banget kanggo nongkrong nganti kabeh wong wiwit mrana." Iki minangka keluhan umum ing kalangan hipsters. Pemasar nuduhake frustasi; yaiku, yen sampeyan ngganti tembung "keren" nganggo tembung "bathi". Saluran pemasaran sing apik bisa ngilangi kinclong liwat wektu. Pengiklan anyar narik kawigaten saka pesen sampeyan. Biaya sing mundhak nggawe investasi ora nguntungake. Pangguna biasa bosen lan pindhah menyang suketan sing luwih ijo. Kanggo njaga

Pemasaran Konten Bentuk dawa

Wacan: 3 menit Masyarakat lan urip umume kayane gampang banget; nyekel utawa ora kejawab minangka motto kanggo akeh bisnis. Nyatane, urip ing jalur cepet duwe arti anyar kanthi nggawe situs web sing ana kanggo nuduhake konten bentuk cendhak - Vine, Twitter, lan BuzzFeed mung minangka conto sing populer. Amarga iki, akeh merek sing mindhah fokus kanggo nyedhiyakake informasi sing dibutuhake para pelanggan ing cuplikan cekak

Tren Infographic Interaktif

Wacan: 3 menit Sajrone sawetara taun kepungkur, infografis wis ana ing endi wae lan ana sebab sing apik. Statistik asring dibutuhake kanggo nambah kredibilitas, lan infografis nggawe gampang ngilangi data sing bisa uga rumit kanggo maca rata-rata. Kanthi nggunakake infografis, data dadi pendhidhikan lan malah nyenengake kanggo diwaca. Evolusi Infographic Nalika taun 2013 bakal rampung, infografis maneh ganti babagan carane wong nyerna ilmu. Saiki, infografis ora