Rising pasang ombak VR ing Publikasi lan Pemasaran

Wiwit awal pemasaran modern, merek wis ngerti manawa nggawe sesambungan karo pangguna pungkasan minangka inti kanggo strategi pemasaran sing sukses - nggawe sesuatu sing nggawe emosi utawa menehi pengalaman asring duwe kesan paling awet. Kanthi para pemasar saya dadi taktik digital lan seluler, kemampuan kanggo nyambung karo pangguna pungkasan kanthi cara immersive saya suda. Nanging, janji kasunyatan virtual (VR) minangka pengalaman sing nyenyet bakal urip