Cloud Intelligence Optimizely: Cara Nggunakake Mesin Stats Kanggo A / B Tes sing luwih cerdas, lan luwih cepet

Yen sampeyan pengin mbukak program eksperimen kanggo mbantu nyoba nyoba & sinau bisnis, kemungkinan sampeyan nggunakake Optimizely Intelligence Cloud - utawa paling ora sampeyan wis ndeleng. Ngoptimalake minangka salah sawijining alat sing paling kuat ing game, nanging kaya alat apa wae, sampeyan bisa nggunakake salah yen ora ngerti cara kerjane. Apa sing nggawe Optimizely kuat banget? Inti saka fitur fitur kasebut yaiku sing paling akeh informasi lan