Lima Cara kanggo Nyisipake Budaya ing Strategi Pemasaran Sampeyan

Umume perusahaan ndeleng kabudayan kanthi skala sing luwih gedhe, ngemot kabeh organisasi. Nanging, penting kanggo ngetrapake budaya sing ditemtokake organisasi kanggo kabeh operasi internal, kalebu tim pemasaran sampeyan. Ora mung nyelarasake strategi karo target umum perusahaan, nanging uga standar kanggo departemen liyane sing bakal dituruti. Mangkene sawetara cara strategi pemasaran sampeyan bisa nggambarake budaya umume organisasi: 1. Temtokake pimpinan budaya.