Koleksi Utang kanggo Startup eCommerce: Pandhuan Pasti

Kerugian adhedhasar transaksi minangka kasunyatan sing urip ing pirang-pirang bisnis, amarga chargeback, tagihan sing ora dibayar, pembalikan, utawa produk sing durung dibalekake. Boten kados bisnis utangan sing kudu nampa persentasi gedhe saka kerugian minangka bagean saka model bisnis, akeh startup nganggep kerugian transaksi minangka gangguan sing ora mbutuhake perhatian. Iki bisa nyebabake kenaikan kapitunan amarga prilaku pelanggan sing ora dicenthang, lan mundur saka kerugian sing bisa dikurangi kanthi sawetara