Tumpukan Tech Ultimate kanggo Pemasar Performa Dhuwur

Ing taun 2011, wirausahawan Marc Andreessen misuwur nulis, piranti lunak mangan ing jagad iki. Akeh cara, Andreessen bener. Pikirake babagan pirang-pirang piranti lunak sing digunakake saben dina. Smartphone siji bisa duwe atusan aplikasi piranti lunak ing. Lan mung siji piranti cilik ing kanthong sampeyan. Saiki, ayo ngetrapake ide sing padha ing jagad bisnis. Sawijining perusahaan bisa nggunakake solusi piranti lunak atusan, utawa ora ewu. Wiwit finansial nganti manungsa